BOLEST ŠALJU BLIZNAKINJE

0

 

Pita me juče BLIZNAKINJA iz Splita, posle naše rasprave na Instagramu, da li me nešto boli, pošto sam joj rekla ono što ja mislim i pitala je nešto, direktno u vezi njenog uobičajenog proseravanja i pametovanja, a što joj se očigledno nije dopalo.

Primetila sam isto, da kada se neko ne slaže sa njom, ona ima potrebu da ga omalovaži i kod njega izazove osećaj krivice (kao, nije dovoljno dobar, ili trebao bi da razmisli, pa, da li je bolestan, šta mu fali i sl). Ako ni to ne ”prođe”, onda ga jednostavno blokira, jer ONA ne trpi neistomišljenike.

Mene nije blokirala, jer ja nju odlično znam, kao i njenu sestru, LIČNO, pa me je pitala na kraju naše rasprave, da li me nešto boli, kada ja nju napadam??!! Pomislila sam, ako ja nju ”osuđujem”, da li je ona moje ili sam ja njeno ogledalo?  Da li mene boli što je kritkujem, ili nju boli, jer ne smem da joj protivurečim?  Pogledala sam se u ogledalo da vidim šta me boli. Ne vidim. Razmišljam. Ne mogu da se setim. Pa odmeditiram i ništa. Šta li me to boli ?

Pa se onda setim, možda sam ja njoj kontrast? A možda je i ona meni kontrast? Jbga, onda je to dobro, jer posle kontrasta dolaze lepe stvari u realnosti? Bar ona tako stalno objašnjava kokreatorima? Odem ja što pre na Instagram, pa je lepo blokiram i dignem svoju vibraciju. Koje olakšanje!!! Preporučujem svima!

A onda se setim pa pitam sebe, otkud ona u mojoj vibraciji? Jel meni ili njoj pala vibracija? Ko je kome nisko zavibrirao? Jel me neko zeza ili je Bliznakinja iz Splita na niskoj vibri, a svima govori kako je na visokoj vibri zato što uzima tolike pare ljudima? Ili pare nemaju veze sa vibrom? Bolest šalju bliznakinje.

A kako je sve pošelo? Sve počelo od njenih glupih predavanja i lažnih teorija i alata, koje, samo njoj lično, donose ”rezultate”. Nama, običnim vibratorima, ne ide tako dobro (ne računam one koji lažu da im je život promenila), jer očigledno ne znamo ili ne smemo da pokušamo. A ako pokušamo, ”kokreatori” su tu da nam objasne, da samo bliznakinja sme visoko da vibrira i uzima pare??? Njoj ništa ne sme da se zameri. Znači, da ponovim, samo ona sme da ”objasni”, jer samo ona zna odgovore na sva pitanja! Pa opet pomislim, ko je kome ogledalo? Ja ili ona? Bolest šalju bliznakinje.

Sačekam par dana i opet pokušam da “provalim” šta je bliznakinja htela da mi kaže, šta ona to zna o meni, a ja ne znam???
A onda shvatim, previše sam vremena provela razmišljajući o tome šta me boli (jer me stvarno ne boli). Koliko sam razmišljala, počeće stvarno nešto da me boli! Možda ona to i hoće? Ma bliznakinje su to. Ne bih ja bila prva. A i Zakon Privlačenja nas uči, da ako si u vibraciji bolesti, onda se razboliš. A onda se, ne daj Bože, na primer – razbolim. Pa dobijem bolest od koje “ona” napravi SVOJU uspešnu životnu priču. Pa onda o mojoj bolesti priča na seminarima, pa u svim intervjuima, pa me spominje ”svako malo” i ”svako mnogo” na you tube kanalu, pa o meni i mojoj bolesti napiše/napiše neko drugi  i ponešto u svojoj knjizi,… Pa ja tako postanem popularna , a zamalo da “odem na voz” !!!!?????

A šta ja u stvari, imam od tog njenog ”angažovanja”? Od tog njenog izdrkavanja,kurčenja i uzimanja para na račun toga ŠTA MI FALI? Da li mi to SLUŽI? Bolest šalju bliznakinje.

Na kraju shvatim, da meni ništa ne fali. Nisam bre ni bolesna. Ali kad ti bliznakinja kaže da ti nešto fali, onda se ozbiljno zabrineš. Opet imam dilemu, možda ona ipak nešto zna, što ja ne znam?? Znate, ona sve zna,kao i sve odgovore, na sva pitanja. Nije šala!!!Bolest šalju bliznakinje.

E onda ja odlučim da dam šansu Zakonu Privlačenja. Uletim u  Vortex! Popnem se na visoku vibraciju i gle – zdrava sam! U mojoj realnosti je zdravlje i ništa mi ne fali! Sve super! Bravo ja, samo ćutim, ne smem da priznam da sam zdrava, da ne čuje bliznakinja, može da mi pošalje one njene kokreatore da me osuđuju i vređaju. Oni su isti kao i ona. Ako se ne slažeš sa njima, onda ti kažu da si bolestan, bace te na nisku vibraciju i onda ti NORMALNO nešto fali. A kada mi ”fali”, onda moram na njene seminare gde ništa ne naučim, pa onda moram da kupim one njene knjige koje su drugi pisali, pa onda da plaćam 800 e za one njene koučinge – a ona profesor fizičkog! Ipak, opet, bolje je da ćutim i pravim se da mi nešto fali. Da me nešto boli. Gledaj samo, kako je prošao onaj što mu ništa ne fali, a kao i voli ga. Zeznula ga, iskoristila njegovu bolest, napravila pare na njemu, a čoveku izvadili pola želudca.

Tako je valjda i došla na moju/njenu nisku vibraciju i upala u moje/njeno ogledalo?Treba paziti, te bliznakinje su opasne. Da li im treba verovati? Šalju bolest ljudima i to sa dve strane, jače i opasnije, sa pretnjama i lošim prognozama. Mnogo ih je.

Znači, ako vas nešto boli, počnite da skupljate pare, trebaće vam. Bliznakinje dežuraju i za uzimanje para uvek imaju vremena. Obrati pažnju! Ne primaju poklone, to je bilo nekad – sada, samo šuške!!! Bolest šalju bliznakinje.

I na kraju – ko je bliznakinja da ona meni daje dijagnozu? Može da mi doda vijaču ili da mi dobaci loptu, a ne da  koristi nečiju bolest, kao svoj uspeh. Ne da žrtvuje čoveka koga ”voli” za lično eksponiranje. Pa hoće i mene da razboli?

Završila sam sa bliznakinjama. Blokirane su na svim lokacijama. Ne vidim ih. Koje olakšanje. A 2017 godina, je godina mog oslobađanja od niskih blizanačkih vibracija, koje smišljeno vibriraju kao bolest, izazivaju bolest kod drugih, da bi kasnije, na račun toga, imale samo materijalnu  korist. I to sve puta 2!                                                                                                                                                                                                           Dakle, kada ti neko kaže da ne izgledaš dobro, pa te pita da li te nešto boli, da li imaš problem, to znači da, ili ona ima problem sa tobom, ili sa sobom, ili, znači, da ona hoće da ti uzme pare da bi ti “pomogla”, jer samo jedino ONA, bliznakinja zna i može da ti pomogne na celoj planeti. Ona visoko vibrira. Živi u drugoj, boljoj realnosti, a nama će da usere život, da bi nam posle ”pomogla”. Bem ti, jel moguće?

Zapamtite! Važno obaveštenje: Ne dajte  nikom da vam sere po glavi a ni po životu, ma kako se lepo predstavljao. Verujte samo sebi i svom osećaju. Intuicija je keva.

Iskreno, ne treba vam niko, ko vas uči tako što vas gazi i omalovažava. Možete da je slušate i gledate, ali je opasna po zdravlje i mentalno stanje. Ona je neka vrsta opasne manipulacije, posle koje ostajete bez veće količine novca bespovratno.                               Ne kupujte lažnu ljubav kod bliznakinja. One vas ne vole. Vole vaše pare. Trošite novac na sebe i one koje volite, a ne na njeno kurčenje, njenu decu i paradu muževa. Bolest šalju bliznakinje.

Svi ti veliki gurui, jednog dana polude. Pogube se. Ova se pogubila još na početku, jer je umislila da je guru. Od početka laže. Prvo sebe, a onda i kokreatore. Eto i mene je pokušala da ubedi da mi nešto fali, ali ja se ne dam! Nisam kokreator. A vi? Razmislite.

Budite različiti. Budite autentični. Budite svoji i slobodni.                                        Na pravom ste mestu. Lepo je kada smo zajedno.Idemo dalje, jer ne znamo drugačije.

Ja mogu da ti pomognem da kreneš prema sebi, a ti posle nastavi sam.                         Javi se da radimo. Piši na mail: jelena.pitanja@gmail.com

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim ostavite svoj komentar!
Molim Vas unesite svoje ime ovde