DOBRODOŠLICA

0

 

Koliko god da sam odlagala, morao je da dođe i taj dan, kada ću sesti i napisati svoj prvi tekst na blogu. Danima sam se bavila drugim stvarima, izbegavajući da sednem i napišem priču. Poznato je da uvek postoji neki OKIDAČ, neki motiv, razlog, da bi se nešto otpočelo i startovalo SADA, jer mu je upravo vreme SADA.

Sve se događa sa razlogom. Mene je ”okinulo” danas, kada sam saznala da je Tramp postao predsednik SAD. To mi je baš značajno, jer sam mu ja, u stvari ”pomogla” da to ostvari. Oni koji me lično poznaju, znaju da je to moguće, ali o tome ću pisati drugi put opširnije. Prvo sam se izradovala, onda sam zapevala omiljenu pesmu, a onda sela i napisala ovo što čitate. SADA.

Vas pozdravljam sa radošću – jer ste ovde, a sebi želim uspešan, zanimljiv, i čaroban blog, koji će čitati odabrani, veseli i oni koji razumeju ono što sam htela da kažem. Moj blog nije za svakoga. Zato, ukoliko se ne slažete ili nešto ne razumete, shvatite, prosto nije do mene – do vas je. Biće potrebno određeno vreme, da se opet sretnemo i onda, nadam se, razumemo. Do tada, ovde ću se družiti samo sa istomišljenicima i onima koji su OTVORENI za nova iskustva.

S obzirom na moje godine, stekla sam ogromno LIČNO iskustvo. Iskreno se nadam, da ću imati dovoljno vremena, da vam sve zanimljivo i proživljeno zabeležim iz mog ugla. Nekome će biti korisno, neko neće razumeti, ali, kao što napisah malopre, nije ni žvaka za  (seljaka) svakog.

Takođe, ne želim nikoga da vređam, ali, ako ne razumete to što pišem, možee da pročitate i više puta, sve dok vam ne bude bar malo jasnije, ili sve dok lepo ne shvatite, razumete, naučite nešto novo, pa se i razveselite na kraju.

Nije lako ako želite da učinite svoj život kvalitetnijim, ali je moguće.                      Probajte. Razmislite. Imate samo ovaj život.

Budite različiti. Budite autentični. Budite svoji i slobodni.                                          Na pravom ste mestu. LEPO JE KADA SMO ZAJEDNO. Idemo dalje.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim ostavite svoj komentar!
Molim Vas unesite svoje ime ovde