ZAŠTO SE MUŠKARCI ŽENE SA 35

0

 

 

Danas je 1 april. Prelep aprilski dan. Volim APRIL jer sam rođena u aprilu . Volim kada mi se događaju lepe stvari, a i često mi se događaju, jer ja sama kreiram svoj život, tako, da bude najbolji mogući za mene a i one koji su oko mene.

Posebno sam srećna, jer je danas Lolamagazin.com, u rubrici ”Ljudi sa olovkama”, objavio moj tekst o muškarcima: ”Zašto se muškarci žene kada napune 35 godina ”???
To je prvi tekst, koji sam uopšte objavila na taj način. Priču sam morala da napišem za par sati, jer je oglas tog dana isticao, ali to me nije sprečilo, jer-bitno je učestvovati.                            Celo to iskustvo mi je bilo veoma korisno, posebno, jer je moja priča imala veliki broj pregleda.

Zašto ovo pišem? Mislim da je zanimljivo. Procenite sami.

MUŠKARAC BR 1 .

Mesecima mi je na Facebook-u pisao muškarac, 35 godina star. Verovatno nije mogao da pretpostavi da će se naći u mojoj priči, ali ovim putem mu zahvaljujem na učešću. Pisao mi je svakoga  dana, čak i po nekoliko puta, želeći da se sretnemo i upoznamo, jer sam mu se, po njegovoj prići,  previše dopadala. Ja sam susret sa njim pokušala da eskiviram na sve moguće načine, ali na kraju se pokazalo da je  susret bio neizbežan, jer je moja radoznalost prevagnula.

Evo njegove priče. Moram prvo da napomenem, da se radi o zgodnom muškarcu, koji radi kao obezbeđenje visokog funkcionera, ima odličnu platu, još bolji auto, garderoba firmirana (za moj ukus seljačka, ali ko mene pita). Jedina „falinka“ mu je bila rošavo lice, ali ko danas od muškarca trazi da bude lep? Visok, pare, auto, pohvalio mi se da ima i tri stana,… Elem, silno se raspričao s obzirom da je bio ubeđen da cu “pasti “ na njegov uspešan život i da ću postati još jedna od mnogobrojnih obožavateljki koje mu nisu odolele. Pričao je o svemu nesebično, hvalisao se neprestalno, a ja sam se smeškala u sebi, ne verujući u brojke koje je spominjao. Navodno je toliko žena prošlo kroz njegov krevet i svakodnevno prolazi, da  bi po mom proračunu, a s obzirom na njegove godine, morao svakodnevno da bude bar sa dve žene (možda ne istovremeno). Ovde nije poenta u njegovom burnom životu i uspešnosti na seksualnom planu, poenta je u tome što pored toliko uspešnih tzv. KRES- VARIJANTI, tip ima stalnu devojku 5 godina. Po njegovim rečima, ona ide sa njim na more, ona dolazi kod njega vikendom i danima  kada ne “čuva” gazdu, mnogo ga voli, ali je sa posebnim akcentom  istakao da GA ONA SVE SLUŠA BESPOGOVORNO I DA JE SVE KAKO ON HOCE!

Takođe mi je rekao  da je on puno voli i da želi da se oženi sa njom, jer,                        ovo je sada VAŽNO:

  1. Njeni roditelji su profesori na fakultetu i jako su uticajni
  2. Ona je završila 2 fakulteta i govori nekoliko jezika
  3. Ona voli decu i biće odlična majka njihovoj deci

Ja sam počela da se smejem. Spontano. Onda i glasno. To uvek i radim kada mi je nešto smešno. Doduše, ova njegova priča mi je posle par trenutaka postala tužna. Pitala sam ga, da li će i dalje da jurca za drugim ženama okolo i onda, kada se bude oženio sa njom?  Odgovor znate. Ili NE ZNATE?                                                                                  Rekao je :” Ja nju volim i to nema veze sa drugim ženama” ???

Dakle, pitam ja vas, da li je neko spomenuo ljubav bez interesa, iskrenu ljubav, potrebu da se bude sa nekim jer ti je lepo kada ste zajedno, jer se razumete, jer se volite, … ili?

Dokle ćemo da gutamo priču da mi žene to radimo iz ljubavi, a muškarci iz fizičke potrebe, pa je onda njima dozvoljeno da jurcaju okolo i zapušavaju rupe raznoraznim slobodnim i manje slobodnim ženama, dok one “njihove prave” ljubavi, sa pedigreom, svojim i od roditelja nasleđenim, sede kod kuće, rađaju decu i šire veš umesto noge?

Posle ove divne ljubavne priče sam ustala i otišla. Pametnom dosta. Toliko.

 

MUŠKARAC BR 2.

            Zgodan, visok, 35 god, veliki umetnik, sve što zamislim on zna da napravi od raznih materijala, pametan. Jednom prilikom,  nedavno, počne sam priču kako mu je vreme da se ženi, pa će  i to morati da “odradi”. Ja pitam: ”Da li je  ONA zgodna, pametna, da li se vole “? On nastavlja svoju priču kako eto, njegovi roditelji žive 40 god zajedno, imaju njega i brata, kako je PORODICA OSNOV SVEGA I BEZ NJE SE NE ŽIVI, kako je potrebno da se ta  tradicija nastavi, pa će i on da se oženi i ima decu, jer i to, na kraju, njegovi roditelji I OČEKUJU od njega, …

Opet ja pitam jel ONA ok, da li ga voli, da li voli sex sa njom, da li vole iste stvari, imaju iste želje? Da li oseća nešto posebno prema njoj?                                                          On se na kratko zamislio i objasnio: “Ona  nije  ništa posebno. Završila je faks, ima dobar posao, sluša me, dobra je i ne smara. To je to. Ona je kao i svaka druga, samo što je “uletela” sada kada mi  je PRAVO VREME da se ženim!?”

Podseti me šta to beše ljubav????

MUŠKARAC BR 3.

         Ovaj treći muškarac je najčešći oblik udavače. Ispričao mi je, onako, kao da mi priča o nekom drugom, a ne o sebi, da mu je devojka sa kojom je bio godinama saopštila da je trudna i to 3 nedelje nakon njihove ozbiljne svađe i raskida. Objasnio mi je da je ona žešći smor, da ne može više da je gleda, ali da će ipak da je ženi, jer je i njemu i njoj vreme, a i da dete ne treba da pati ??? Vrh. A da li se mama i tata vole? Da li mama i tata vole da su zajedno? To više nije bitno? Šta će to dete da nauči iz te divne veze smor mame i nesrećnog tate? Koji primer dajemo svojoj deci? Neko pametan je rekao da ljubav može da daje samo onaj ko ljubav i ima, a ovde to izgleda i nije slučaj ???

To je ta priča. Nije izmišljena. To je naša realnost. Pisaću još o tome, jer meni lično mnogo smetaju te lažne veze, lažni brakovi,… To je naša realnost. Brak nije ljubav. Brak je interes, ekonomska kategorija.

 

Budite različiti. Budite autentični. Budite svoji i slobodni.                                                Na pravom ste mestu. Lepo je kada smo zajedno.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim ostavite svoj komentar!
Molim Vas unesite svoje ime ovde